Sera Delimano Grow | Review si Pareri utile

Articol publicat la15 noiembrie 2021 @ 16:30

Sera Delimano Grow  te ajuta sa prelungesti sezonul de gradinarit si te va ajuta sa protejezi plantele de excesul de apa, de frig, de praf ori vant puternic si chiar impotriva daunatorilor. Este prezvazuta cu o constructie din otel, prezinta capac din PE si include doua usi cu fermoare ce ofera acces la cultura adapostita in interior, precum asigura si o buna ventilatie. Acestea pot fi deschise si rulate foarte usor.

Cu ajutorul unui astfel de produs te poti bucura de salata proaspata pe tot parcursul anului sau iti poti proteja plantele mai usor de temperaturile exreme. Protejeaza foarte bine, fiind benefica inclusiv pentru plantele tropicale.

Sera Delimano Grow  este un produs indispensabil pentru cei pasionati de gradinarit. Este o solutie optima si pentru gradinile mai mici, unde nu se poate construi o sera conventionala. Se monteaza usor, iar odata asamblata, vei putea crea conditiile prielnice plantelor din gradina. In plus, poate fi folosita si pe terasa sau in balcon, fapt datorat si dimensiunilor perfecte.

Sera de la Delimano este prevazuta cu un suport din otel acoperit cu pulbere si dispune de cinci bare transversale care asigura o constructie robusta si durabila. Conectorii din plastic asigura o buna rezistenta si suport, fiind suficient de lungi pentru a fi introdusi in sol. Husa transparenta din PE rezista foarte bine intemperiilor si protejeaza eficient plantele. Cele doua usi mari cu patru fermoare permit un acces usor si o buna ventilatie. Astfel, este foarte usor de folosit si o poti folosi atat in interior, cat si in exterior. Montajul se realizeaza foarte rapid si este extrem de simplu.

O astfel de sera ofera multiple avantaje – microclimat potrivit pentru favorizarea conditilor de crestere, prelungeste sezonul de cultivare, protejeaza impotriva factorilor de mediu, dar si impotriva inghetului, poate fi folosita pentru o gama variata de culturi. In plus, este potrivita si pentru reporducere si cultivarea diverselor rasaduri si poate fi folosita chiar si in garaj sau mansarda.

Dimensiunile acesteia sunt de 180 x 95 x 95 cm.

Sera Delimano Grow review

Verifica oferta actuala!

Asadar, sera Delimano Grow este o solutie practica pentru gradina, balcoane ori terase la care puteti apela cu incredere. Cumparatorii sunt incantati de ea si sustin ca este un produs indispensabil pentru productia lor sau chiar pentru plantele mai pretentioase. O recomanda cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Lasă un comentariu