Set mobilier pentru terasa/gradina Damla Big Review si Pareri

Articol publicat la25 aprilie 2023 @ 19:47

Damla Big este un set de mobilier potrivit pentru gradina sau terasa ce ofera confortul de care aveti nevoie ori de cate ori petreceti timp cu familia sau prietenii. Se integreaza usor si din punct de vedere estetic, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Setul de mobilier de gradina Damla Big este format din doua scaune si o canapea realizate din lemn si metal de culoare neagra in combinatie cu maro. Totodata, pentru a imbunatati nivelul de confort dispun de perne captusite cu burete de culoare gri.

Fiecare piesa este usor de asamblat si se integreaza usor si din punct de vedere estetic. Sunt expediate in carton presat si folie neagra pentru a le proteja pe parcursul transportului.

Dimensiunile canapelei sunt de 185 x 57 x 83 cm, iar ale scaunelor 83 x 57 cm.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui set de terasa sau gradina confortabil si modern, Damla Big ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt incantati de el si declara ca piesele arata foarte bine, sunt bine realizate, iar pernele din dotare le asigura un bun confort. In plus, se integreaza cu usurinta in orice decor si sunt usor de intretinut. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Set mobilier Damla Big

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Piese bine realizate
  • Design modern
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu