Set mobilier gradina ALLIBERT Armona, 4 piese, grafit Review detaliat

Articol publicat la18 octombrie 2022 @ 16:37

ALLIBERT Armona este un set de mobilier de gradina spatios si elegant, usor de integrat in orice decor. Daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Setul de gradina ALLIBERT Armona prezinta un design ce imita foarte bine ratanul natural. Ofera un aspect traditional si se integreaza foarte usor in orice fel de decor. Asigura o rezistenta buna la conditiile meteorologice nefavorabile, inclusiv radiatii UV.

Setul include doua fotolii, o canapea si o masuta de cafea ce ofera chiar si spatiu de depozitare. Desi pot parea voluminoase piesele, trebuie sa stiti ca sunt usor de transportat. In plus, vin la pachet cu niste perne foarte confortabile si  moi.

Poate fi o varianta potrivita atat pentru o gradina, cat si pentru o terasa sau un balcon spatios.

Dimensiunile mesei sunt de 79 x 59 x 42 cm, ale scaunului 65 x 63 x 77 cm, iar ale canapelei 129 x 63 x 77 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de mobilier de gradina ALLIBERT Armona este o alterntiva foarte buna care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca este usor de montat, piesele sunt solide si se aseaza foarte frumos. Totodata, confirma faptul ca sunt foarte confortabile ceea ce ii multumesc. Recomanda mai departe acest  model si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: ALLIBERT Armona

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Confortabil
  • Masa cu spatiu de depozitare
  • Design elegant
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu