Set mobilier gradina Heinner Belgrave LFSMU5-UD1, masa si 4 scaune + umbrela , otel si textil , negru : Review si Pareri pertinente

Articol publicat la2 august 2021 @ 13:21

0
(0)

Esti in cautarea unui set de mobilier pentru o gradina sau terasa care sa nu ocupe foarte mult spatiu, dar care sa fie practic? Ei bine, te-ar putea interesa setul de gradina Heinner Belgrave LFSMU5-UD1, o varianta excelenta si pentru spatii mai mici.

Setul Heinner Belgrave LFSMU5-UD1 este format dintr-o masa rotunda din otel si sticla cu dimensiunile de 70 x 70 cm si patru scaune din otel si poliester cu dimensiunile de 46 x 51 x 76 cm. De asemenea, setul include si o umbrela pe care o veti putea monta in mijlocul mesei si care va poate proteja foarte bine impotriva radiatiilor UV. Scaunele pot sustine o greutate maxima de 100 de kg.

Desi aceasta varianta de mobilier de gradina este potrivita pentru patru persoane, totusi a fost special gandita pentru a nu ocupa mult spatiu. De asemenea, atunci cand nu utilizati scaunele le puteti plia usor si nu vor fi un impediment pentru voi.

Heinner Belgrave LFSMU5-UD1 reviewVerifica oferta actuala!

Asadar, Heinner Belgrave LFSMU5-UD1 este un set foarte accesibil ca pret, ideal si pentru spatii mai mici putand fi o varianta de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile sale a fost o optiune inspirata. Sustin ca scaunele sunt confortabile si ceea ce i-a incantat cel mai mult a fost faptul ca se pot plia usor, intretinerea pieselor de mobilier este facila, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner Belgrave LFSMU5-UD1

9.1

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.1/10

Mod de intretinere

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Scaune pliabile
  • Usor de intretinut
  • Umbrela
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu