Set mobilier gradina/terasa Kring Cocco, masa, canapea, 2 fotolii : Review si Pareri pertinente

Articol publicat la27 iulie 2021 @ 21:44

0
(0)

Esti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina sau terasa la un pret rezonabil, dar care sa arate bine? O varianta poate fi setul Kring Cocco care imbina perfect partea estetica si cea functionala.

Setul de gradina Kring Cocco contine o canapea, doua fotolii si o masa realizate din materiale destul de rezistente, care asigura si un mod de intretinere facil. Se incadreaza din punct de vedere estetic, atat intr-o gradina, cat si pe o terasa, fara sa ocupe mult spatiu. Piesele nu sunt voluminoase, dar totusi sunt destul de spatioase pentru a va putea petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.  In plus, pentru mai mult confort, scaunele si canapeaua vin la pachet cu perne.

Kring Cocco review

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Cocco este un set potrivit pentru terasa, gradina sau balcon unde va puteti relaxa impreuna cu cei dragi. Este un set accesibil ca pret, dar care ofera un design placut. Cumparatorii sustin ca produsele din set sunt comode, rezistente si foarte usor de intretinut, nu ocupa mult spatiu ceea ce ii incanta foarte mult. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata nevoilor sale si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Cocco

9.3

Raport calitate-pret

9.2/10

Design

9.3/10

Mod de intretinere

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design modern
  • Usor de intretinut
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Perne confortabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu