Set mobilier balcon/gradina/terasa Kring Duo Review si Pareri pertinente

Articol publicat la28 martie 2023 @ 16:23

0
(0)

Setul de mobilier Kring Duo este un model excelent pentru o gradina, terasa sau chiar balcon ce se adapteaza cu usurinta design-ului acestora si nu ocupa mult  spatiu. Poate crea locul excelent pentru relaxare dupa o zi obositoare de munca.

Setul Kring Duo este un model confortabil si usor de intretinut. Este compus din doua fotolii si o masa rotunda care pot fi utilizate atat in interior, cat si in exterior. Piesele sunt realizate din material de aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetic. Ofera o buna rezistenta la socurile mecanice, dar si impotriva conditiilor meteo nefavorabile. Avand o greutate redusa sunt foarte usor de manevrat si de mutat dintr-un loc in altul.

Sunt prevazute cu un cadru din aluminiu vopsit, iar restul din plastic de tip ratan si sticla cu grosimea de 5 mm.

Verifica oferta actuala!

Setul de mobilier Kring Duo este un model care arata foarte bine si este confortabil, putand fi o buna optiune de luat in calcul. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sunt de parere ca au facut o alegere extrem de inspirata. Piesele arata foarte bine, fotoliile sunt foarte confortabile si incapatoare, iar masa este inalta cu un diametru suficent de mare si sticla de calitate buna. Recomanda acest produs mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Duo

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design placut
  • Fotolii spatioase si confortabile
  • Usor de intretinut
  • Rezistent

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu