Set mobilier gradina Outsunny, Cu 2 scaune si masa, Pliabile, Otel/Material textil, Negru | Review detaliat

Articol publicat la30 august 2021 @ 14:52

Pentru cei care isi doresc un set de mobilier de gradina potrivit doar pentru a petrece momente de relaxare stand la soare sau lecturand o carte buna, o vairanta potrivita atat pentru o gradina, cat si pentru o terasa este setul de mobilier Outsunny despre care vom discuta pe larg in acest material.

Setul de mobilier Outsunny este format din doua scaune si o masuta mica prevazute cu structura din otel si material textil. Au fost special create pentru a va relaxa in aer liber in timp ce stati confortabil pe scaunele tip sezlon. Spatarul acestora se poate regla, ia tetiera si cotiera sunt captusite cu material textil pentru a oferi un bun confort. Tesatura permite o buna ventilare a aerului, prevenind transpiratia. In plus, atat scaunele, cat si masa sunt pliabile ocupand foarte ptin spatiu de depozitare. In plus, masuta din dotare este prevazuta cu doua suportul pentru pahare.

Set mobilier gradina Outsunny review

Verifica oferta actuala!

Scaunele masora 90 x 65 x 110 c, iar masa 50 x 50 x 50 cm. Scaunele pot suporta o greutate maxima de pana la 150 de kg, iar masa 40 de kg.

Asadar, setul de mobilier Outsunny este o varianta excelenta fie pentru o gradina, fie pentru o terasa unde va puteti crea propriul spatiu de relaxare unde sa va odihniti dupa o zi solicitanta la munca. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest set si sustin ca scaunele din dotare sunt foarte confortabile, materialele sunt rezistente, de buna calitate, fiind un plus faptul ca pot regla scaunele pentru a obtine o pozitie comoda. Le recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Outsunny

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Piesele de mobilier se pliaza
  • Scaune confortabile usor de reglat
  • Masa prevazuta cu suport pentru pahare
  • Se integreaza usor si in spatii mai mici

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu