Set mobilier gradina/balcon ALLIBERT Salvador, 3 piese, crem

Articol publicat la23 august 2021 @ 15:01

Esti in cautarea unui set de mobilier pentru o terasa sau o gradina mai putin spatioasa? Ei bine, ALLIBERT Salvador ar putea fi o varianta interesanta care nu presupune ocuparea unui spatiu foarte mare si totusi va poate oferi confortul de care aveti nevoie in timp ce va relaxati dupa o zi dificila la serviciu.

Setul de gradina/balcon ALLIBERT Salvador include o masa patrata si doua fotolii. Ofera o buna rezistenta la conditiile meteorologice nefavorabile, dar si impotriva radiatiilor UV. Este usor de curatat si datorita design-ului clasic, se integreaza eficient in orice decor. In plus, presupune si un mod de intretinere facil fiiind suficienta stergerea componentelor setului de praf cu o carpa uscata. Il puteti amplasa la fel de bine si pe un balcon la bloc.

Set mobilier gradina/balcon ALLIBERT Salvador

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, ALLIBERT Salvador este un set de mobilier pe care il puteti aseza atat pe balcon, cat si in gradina, oferind o buna rezistenta impotriva conditiilor exterioare, beneficiind si de un design placut. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost alegerea potrivita si se declara multumiti. De asemenea, au mai adaugat faptul ca intreg setul vine foarte bine asamblat, iar intructiunile de montaj sunt usor de inteles, astfel ca si montarea propriu-zisa nu le-a creat probleme. Mobilierul arata bine, iar in ansamblu, considera ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: ALLIBERT Salvador

9.1

Raport calitate-pret

9.0/10

Design

9.1/10

Mod de intretinere

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Usor de asamblat
  • Intretinere facila

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu