Set mobilier gradina / terasa Kring Luna, masa 150x90x70 cm, 6 scaune 54x90x68 cm Review si Pareri pertinente

Articol publicat la23 august 2022 @ 14:46

0
(0)

Setul de mobilier de gradina / terasa Kring Luna este un model ideal pentru spatii moderne, suficient de incapator si foarte usor de ingrijit, putand constitui o optiune interesanta de luat in calcul. Dar mai intai, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta cateva informatii utile.

Setul de mobilier Kring Luna este format dintr-o masuta de forma dreptunghiulara, acoperita cu blat de sticla si sase scaune confortabile. Blatul din sticla prezinta finisaj in valuri oferind un efect estetic deosebit. Totodata, prezinta un spatiu special in zona din mijloc pentru a amplasa o umbrela de gradina.

Blatul este acoperit cu sticla cu grosimea de 5 mm, spatarul este frealizat din textilen, iar picioarele mesei si ale scaunelor din metal. Dimensiunile scaunelor sunt de 54 cm latime, 68 cm adancime si 90 cm inaltime, iar ale mesei 150 cm lungime si 70 cm inaltime

In plus, setul este si foarte usor de intretinut, putand fi curatat de praf foarte usor cu o laveta curata.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, setul de mobilier de gradina / terasa Kring Luna este un model care arata bine si se integreaza usor in orice decor. Cumparatorii sunt foarte mulumiti de alegerea facuta si sustin ca piesele de mobilier arata foarte bine si se integreaza excelent fie in gradina, fie pe terasa. Se curata usor, este suficient de spatios, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Luna

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatios
  • Design modern
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu