Set masa pentru Gradina IDL® Aruba Brown cu 2 SCAUNE Review si Pareri

Articol publicat la27 septembrie 2022 @ 14:17

0
(0)

IDL® Aruba Brown este un set de gradina sau terasa format dintr-o masa si doua scaune ce se incadreaza perfect si in spatii mai restanse. Poate fi o alternativa buna de luat in calcul, dar nu inainte de afla cateva informatii utile.

Setul IDL® Aruba Brown poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior, pentru terase, cafenele, gradina, centre comerciale si asa mai departe. Atat masa, cat si scaunele sunt prevazute cu structura realizata din metal acoperit cu o pelicula fina de vopsea. Sezutul si spatarul scaunelor sunt realizate din ratan sintetic ce asigura o buna rezistenta la apa si impotriva radiatiilor solare. Masa include un blat fabricat din sticla cu grosimea de 5 mm.

Fiind niste piese de mobilier destul de usoare, le puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul. In plus, sunt si foarte usor de intretinut, fiind necesar doar sa le curatati regulat de praf cu o carpa curata si uscata.

Este un set potrivit pentru doua persoane avand in vedere ca include doua scaune. Masa are un diametru de 60 cm si o inaltime de 70 de cm. Scaunele masoara fiecare 54 x 56 x 73 cm.

Verifica oferta actuala!

Daca sunteti in cautarea unui set de gradina sau terasa mic si practic, usor de integrat si in spatii mici, atunci IDL® Aruba Brown ar putea fi o alternativa interesanta. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea pe care au facut-o si sutin ca este excelenta pentru nevoile lor. Masa a fost foarte usor de montat, iar scaunele s-au dovedit a fi foarte confortabile. Piesele arata foarte bine si par a fi solide. Sunt usor de integrat in orice decor inclusiv in balcoanele apartamentelor. Dupa parerea lor au facut o alegere foarte buna al carei raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: IDL® Aruba Brown

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Aspect placut
  • Se incadreaza usor si in spatii mai restranse
  • Materiale bune
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu