Set mobilier gradina Dina, casa.pro, masa rotunda 60 x 67 cm, scaun 42 x 83 cm, metal, verde : Review si Pareri

Articol publicat la31 ianuarie 2023 @ 16:33

0
(0)

Setul de mobilier de gradina Dina este un model deosebit ce ofera gradinii sau terasei un aer sofisticat. Daca este o optiune buna si pentru decorul gradinii voastre ramane sa descoperiti imediat.

Setul de mobilier Dina este format dintr-o masa rotunda si doua scaune, fiind potrivit pentru doua persoane. Piesele sunt realizate din metal, fonta si aluminiu, ferind o buna rezistenta la apa. Atat scaunele, cat si masa se pot plia usor si pot fi depozitate ocupand putin spatiu atunci cand nu sunt utilizate.

Masa are un diametru de 60 de cm si o inaltime de 67 cm. Totodata, scaunul masoara 83 cm inaltime, 42 cm inaltime sezut si 40 cm diametru.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de mobilier de gradina Dina poate fi o alternativa inspirata pentru orice gradina oferind un design deosebit. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca este un set bine realizat, din materiale de calitate, foatrte rezistnte. Arata bine si se integreaza excelent in decorul gradinii lor. Recomanda mai departe setul si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Set mobilier gradina Dina

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design deosebit
  • Piese atent realizate
  • Materiale rezistente

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu