Incalzitor terasa Veito Blade S 2 | Review si Sfaturi utile

Articol publicat la4 octombrie 2021 @ 10:56

Terasa poate fi functionala si in sezonul rece, iar o varianta eficienta de incalzire a acesteia consta in incalzitorul Veito Blade S 2 despre care am ales sa discutam astazi pe larg. Temperaturile scazute nu ar trebui sa stea in calea confortului nostru, de aceea, trebuie sa optam pentru cele mai bune solutii care ne sunt la indemana.

Incalzitorul de terasa Veito Blade S 2 este prevazut cu carcasa din aluminiu extrudat de diesniuni mari pentru a degaja caldura cat mai eficient. Dispune de filament de carbon testat pentru cel putin 10.000 de ore de functionare. Este prezenta si protectia la supraincalzire, precum si gratarul din otel inoxidabil 304 cu o durata de utilizare mare, transformandu-l astfel intr-un aparat sigur.

Prezinta o putere de 2500 W si pune la dispoziite patru trepte de putere si anume: 1000 W, 1500 W, 2000 W si 2500 W. Este recomandata pentru suprafete de 20-30 mp, durata de incalzire a aparatului fiind de maxim doua secunde.

Panoul Veito Blade este fabricat din materiale reciclabile fiind ofarte prietenos cu mediul. Produsul este destinat atat utilizarii comerciale, cat si pentru uz rezidential, pentru toti cei ce isi doresc un aparat performant.

Modelul in discutie beneficiaza de certificare TUV care garanteaza respectarea standardelor de calitate, eficienta si siguranta, precum si sigiriul de siguranta certificat marca GS.

Aparatul este unul foarte economic avand un randament de 99.9%, respectiv un raport de 92% energie radiant si 8% convectie, generand caldura in doar cateva secunde de la pornirea aparatului. Astfel, consumul energetic pe ora este unul extrem de mic. Caldura emisa cuinfrarosu este absorbita doar de catre obiectele solide, fiind distribuita in mod egal catre persoane. Astfel de sisteme de incalzire cu infrarosu sunt mult mai practice, usor de folosit si potrivite pentru orice anotimp, atat la interior, cat si la exterior.

Spre deosebire de incalzitoarele cu gaz, caldura emisa nu este influentata de curentii de aer, nu arde oxigenul si nu proiduce dioxid de carbon, instalare fiind simpla, iar functionarea silentioasa. In plus, nu produce deranj si nu murdareste spatiul.

Veito Blade S 2 poate fi montat atat pe perete in interior, cat si la exterior. Capacitatea de incalzire este de 9000 BTU/h. Este rezistent la apa si prezinta certificat IP55, fiind protejat impotriva jeturilor de apa. Telecomanda din dotare il face mult mai simplu si comod de folosit, fara sa fie necesar sa va deplasati pan ala el.

Acest produs are o gama ampla de intrebuintari putand fi montat la terasele in aer liber, gradinile de iarna, verande, sere, sub umbrele, in baruri, copertine si pergole, in restaurante, baruri si chioscuri, foisoare, case, beciuri, balcoane, cladiri istorice, vile vechi, conace, case de vacanta, piscine, spa-uri, biserici, birouri, sali de expozitie, magazie, cabane si asa mai departe. Darorita sigurantei oferite si modului ecologic de functionare, reprezinta un ajutor de nadejde in orice situatie. In plus, masoara 90 cm lungime, 13 cm inaltime si 9 cm latime, ceea ce insemna ca nu ocupa mult spatiu, iar datorita greutatii de doar 2.2 kg, poate fi mutat cu foarte mare usurinta.

Incalzitor terasa Veito Blade S 2 review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Veito Blade S 2 este un incalzitor de terasa foarte bun, care acopera eficient suprafete mari, incalzind foarte rapida spatiul respectiv. Cumparatorii confirma aceste lucruri si sustin ca este intr-adevar un aparat performant care le-a redat confortul termic foarte usor. De asemenea, este usor de montat, foarte rezistent, il pot ampklasa oriunde, iar consumul este unul convenabil. Il recomanda cu toata increderea mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

 

Review pe scurt: Veito Blade S 2

10

Raport calitate-pret

10.0/10

Design

9.9/10

Mod de intretinere

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incalzire rapida cu un consum redus
  • Sisteme de protectie si siguranta
  • 4 trepte de putere
  • Ideal atat pentru interior, cat si pentru exterioara

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu