Incalzitor cu infrarosu pentru terase LUXEVA PRO FR 2500W | Review si Pareri pertinente

Articol publicat la21 decembrie 2021 @ 19:59

LUXEVA PRO FR  este un incalzitor de terasa cu infrarosu foarte eficient pe care il puteti monta cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul. Reprezinta o solutie eficienta pentru inlaturarea disconfortului creat de temperaturile prea joase, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Incalzitor LUXEVA PRO FR este un model cu infrarosu ce poate incalzi atat spatii interioare, cat si spatii exterioare. Este fabricat din materiale de calitate si are capacitatea de genera caldura cu infroarosu de unda medie, fiind si unul dintre cele mai performante sisteme de pe piata la ora actuala. Termostatul, puterea de incalzire, dar si temporizatorul pot fi reglate direct din telecomanda. Este potrivit atat pentru uz casnic, cat si pentru restaurante, hoteluri, birou si asa mami departe. Ofera o buna mobilitate si poate fi transportat cu usurinta dintr-un loc in altul.

Aparatul prezinta o putere de 2500 W si permite regalrea temperaturii de la 18 pan ala 37 de grade Celsius. Temporizatorul digital poate fi si el setat pentru ca aparatul sa functioneze intre si 9 ore. Prezinta si o buna rezistenta la umiditate, fiind prevazut cu protectie IP65. Poate incalzi o suprafata de pana la 25 mp.

Dimensiunile dispozitivului sunt de 35 cm lungime, 123 cm inaltime si 28 cm latime, avand o greutate de 3.5 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, incalzitorul cu infrarosu LUXEVA PRO FR  este un aparat foarte practic si eficient pe care va puteti baza cu incredere ca va reusi sa amelioreze considerabil disconfortul creat de temperaturile joase. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca functioneaza excelent, asa cum se si asteptau. Este usor de folosit, il pot muta fara efort dintr-un loc in altul, iar aparatul isi face treaba in parametrii optimi. Astfel, il recomanda si altor utilizatori interesati de un produs eficient de incalzire a terasei si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: LUXEVA PRO FR

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire instanta
  • Protectie IP65
  • Usor de transportat
  • Termostat si temporizator

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu