Set gradina/terasa Kring Kingston coltar, taburet Ottoman, maro | Review si Recomandari

Articol publicat la19 aprilie 2022 @ 10:27

Setul Kring Kingston format din coltar si taburet Ottoman poate fi o alegere inspirata pentru o gradina, o terasa spatioasa sau chiar langa o piscina sau la un lounge. Este o varianta spatioasa, usor de integrat in orice decor, realizata din materiale de calitate.

Setul de gradina/terasa Kring Kingston este fabricat din aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetice, oferind o buna rezistenta mecanica, durabilitate, dar si posibiltiatea de a face fata chiar si conditiilor meteo nefavorabile. Atat coltarul, cat si taburetul sunt prevazute cu perne ce ii sporesc nivelul de confort creand astfel spatiul ideal de relaxare pentru intreaga familie.

Dimensiunile acestuia sunt de 66 cm si 31 cm inaltime, lugnimea de 76.5 cm, 155.5 cm si 67 cm, iar latimea de 130 cm, 76.5 cm si 67 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Kingston este o varianta de set de gradina sau terasa spatioasa si confortabila pe care o puteti lua in considerare. Cumparatorii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca setul in discutie este destul de spatios pentru nevoile sale, arata foarte bine, se monteaza usor, iar cei care il au de cativa ani confirma si rezistenta in timp, respectiv impotriva conditiilor meteo nefavorabile. Au facut o alegere inspirata dupa parerea lor si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Kring Kingston

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatios
  • Design placut
  • Confortabil
  • Rezistent si usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu