Set mobilier gradina/terasa Heinner Talin, masa + 4 scaune : Review si Pareri

Articol publicat la6 decembrie 2022 @ 13:55

0
(0)

Setul de mobilier de gradina si terasa Heinner Talin este un model usor de integrat in orice decor, foarte practic si rezistent. Poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa descoperiti mai multe informatii utile in continuare.

Setul Heinner Talin  prezinta un design natural si foarte interesant, piesele fiind realizate pe structura din otel si impletitura din plastic ce imita foarte bine  ratanul. Este compus din cinci componente si anume patru fotolii si o masa cu blat de sticla.

Dimensiunile mesei sunt de 90 x 90 x 74 cm, ale scaunelor 58 x 60 x 78 cm si poate sustine o greutate de pana la 100 de kg  de utilizator. Pentru un plus de confort vine la pachet cu perne pentru sezut.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de gradina Heinner Talin  poate fi o alegere inspirata care arata bine si ofera tot confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt multumiti de piesele acestuia si sustin ca s-au integrat excelent pe terasa, balconul sau chiar gradina lor. Piesele sunt bine lucrate, cu atentie la detalii. Sunt de parere ca masa este piesa de rezistenta, oferind un design aparte. Montajul acestora a fost unul foarte simplu, iar in final, rezultatul a fost spectaculos. Recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner Talin

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Piese atent realizate
  • Confortabil
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu