Set mobilier gradina/terasa Kring Cannes, canapea coltar si masa, modular, Maro | Review si Pareri utile

Articol publicat la5 aprilie 2022 @ 13:01

0
(0)

Sunteti in cautarea unui mobilier de gradina suficient de spatios pentru intalniri cu prietenii sau reuniuni cu rudele? O varianta inspirata de luat in considerare ar putea fi setul de mobilier de gradina/terasa Kring Cannes, un model elegant si incapator, dar nu inainte de a afla mai multe detalii despre acest produs.

Setul Kring Cannes este o solutie excelenta pentru orice gradina sau terasa spatioasa integrandu-se excelent in orice decor. Este realizat din impletitura tip ratan si ofera un aer elegatn si rafinat. Ratanul din care este fabricat prezinta calitati similare cu cel natural si este mult mai rezistent la intemperii si conditii meteo nefavorabile. Mai mult decat atat, este rezistent la murdarie si ofera o buna rezistenta si elasticitate.

Setul este format din doua canapele cu doua locuri cu masa laterala ce masoara 170 cm latime, 84 cm adancime si 77 cm inaltime, o canapea de colt cu dimensiunile de 84 cm latime, 84 cm adancime si 77 cm inaltime, o canapea de mijloc cu dimensiunile de 66 cm latime, 84 cm adnacime si 77 cm inaltime, dar si o masa cu dimensiunile de 82 cm latime, 82 cm adancime si 38 cm inaltime. Cadrul acestuia este fabricat din aluminiu vopsit electrostatic si, totodata, pentru un bun confort, prezinta si perne pentru sezut si spatar realizate din material sintetice cu grosimea de 10 cm.

Mobilierul Kring Cannes prezinta forma de L si se pot relaxa pe el cinci persoane in acelasi timp.

Verifica oferta actuala!

Kring Cannes este o varianta excelenta pentru cei ce sunt in cautarea unui set de mobilier fie pentru o gradina, fie pentru o terasa, care este destul de spatios si foarte elegant. Din partea cumparatilor actuali, a primit doar feedback-uri bune, acestia declarandu-se foarte multumiti de alegerea facuta. Concret, sustin ca este intr-adevar un produs de calitate, fabricat din materiale rezistente si usor de intretinut, se comporta foarte bine in timp si se potriveste in orice decor. Il recomanda cu incredere mai departa si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Cannes

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

10.0/10

Mod de intretinere

10.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design elegant
  • Spatios
  • Realizat din materiale de calitate
  • Rezistent si usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu