Incalzitor pentru terasa, CECOTEC, 2000 W | Review si Recomandari

Articol publicat la7 decembrie 2021 @ 14:10

0
(0)

Vremea rece nu ar trebui sa va impiedice sa petreceti momente de relaxare pe propria terasa, iar pentru inlaturarea disconfortului termic, aveti nevoie de un incalzitor pentru terasa bun. CECOTEC este o varianta interesanta de luat in considerare despre care as vrea sa va vorbesc pe larg astazi pentru a putea decide daca este in concordanta si cu nevoile voastre.

CECOTEC este un incalzitor cu halogen ce prezinta o putere de 2000 W si ofera trepte de reglare a puterii si anume: 600 W, 1300 W, respectiv 2000 W. Permite reglarea la 45 de grade, pentru o incalzire cat mai eficienta.

Ofera un mod de functionare sigur, fiind prevazuta cu protectie impotriva stropirii si certificata IPX4, timp in care este rezistent si la precipitatii usoare, dar si la temperaturi scazute beneficiind de protectie anti-inghet.  Se foloseste in poziite verticala sprijindu-l pe baza sau ca incalzitor de perete.

Inaltimea acestuia poate fi si ea ajustata de la 170 de cm pana la 210 cm.

Totodata, vine la pachet cu kit de asamblare cu toate componentele de care veti avea nevoie.

Incalzitor pentru terasa, CECOTEC review

Verifica oferta actuala!

Asadar, incalzitorul CECOTEC poate fi o solutie pentru ameliorarea disconfortului termic in sezonul rece, ajutandu-va sa petreceti timp pe terasa fara sa fiti deranjati de frig. Clientii sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, produsul in cauza isi face treaba, terasa lor nefiind una foarte mare. In plus, il pot regla usor, nu ocupa mult spatiu, fiind exact ceea ce le trebuie. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Incalzitor CECOTEC

9.4

Raport calitate-pret

9.3/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Inaltime reglabila
  • 3 trepte de putere
  • Nu ocupa mult spatiu

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu