Set mobilier gradina ALLIBERT Delano, 4 piese, grafit : Review si Recomandari

Articol publicat la9 august 2021 @ 15:47

0
(0)

ALLIBERT Delano este un set de mobilier potrivit pentru gradina care imita foarte bine panourile din lemn. Ofera un design placut si se integreaza usor in orice decor. Poate fi o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Setul ALLIBERT Delano include canapea, doua scaune prevazute cu cotiere si o masa dreptunghiulara, gratie carora poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Piesele de mobilier sunt usor de intretinut, rezistente in timp impotriva radiatiilor UV sau conditiilor meteorologice nefavorabile.

Canapeaua masoara 124 cm lungime, 65 cm latime si 77 cm inaltime, scaunele 65 cm lungime, 65 cm latime si 77 cm inaltime, iar masa 79 cm lungime, 54 cm latime si 38 cm inaltime.

Set mobilier gradina ALLIBERT Delano review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, setul ALLIBERT Delano este o varianta rezonabila ca pret, ideala pentru gradina sau terasa, suficient de spatios si usor de intretinut. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita, produsele fiind dsetul de bune din punct de vedere calitativ, elegante si usor de integrat in orice decor. De asemenea, a fost si foarte usor de montat si nu i-a pus in dificultate. Recomanda mai departe setul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Set mobilier gradina ALLIBERT Delano

9.2

Raport calitate-pret

9.1/10

Design

9.3/10

Mod de intretinere

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu