Set mobilier gradina/terasa Kring Bolivia, canapea, 2 fotolii, 2 tabureti, masa, ratan sintetic, Bej/Gri | Review detaliat

Articol publicat la22 martie 2022 @ 11:18

0
(0)

Kring Bolivia este un set de mobilier potrivit pentru o gradina sau terasa suficient de spatios pentru a intreaga familie sau pentru a invita musafiri. In plus, prezinta un design placut si se potrivesc oriunde.

Setul Kring Bolivia este o optiune potrivita pentru acasa sau chiar pentru business-ul tau – lounge, terasa, piscina si asa mai departe. Este confortabil si usor de intretinut, fiind fabricat dintr-un material de aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetice, asigurand o buna rezistenta mecanica si durabilitate. De asemenea, face fata cu succes si conditiilor meteo nefavorabile, ceea ce consitutie un avantaj important.

Setul este format din doua fotolii fara brate cu dimensiunile de 70 cm latime, 77 cm adancime si 60 cm inaltime, o banca prevazuta cu doua locuri ce masoara 158 cm latime, 77 cm adancime si 60 cm inaltime, o masura de cafea cu dimensiunile de 102 cm lungime, 52 cm adancime si 31 cm inaltime, doua otomane de 45 cm lungime, 45 cm adancime si 26 cm inaltime, dar si perne care sporesc confortul.

Verifica oferta actuala!

Setul de mobilier Kring Bolivia poate fi o alegere foarte inspirata fie ca locuiesti la casa sau la bloc si dispui de o terasa spatioasa pentru un mobilier de gradina mai voluminos. Cumparatorii sunt multumiti de acest set si sustin ca arata foarte bine, fotoliile sunt extrem de confortabile, iar intretinerea pieselor de mobilier extrem de simpla. Sustin ca s-au incadrat bine atat in balcoane, cat si pe terasa din curte, si sunt de parere ca au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Bolivia

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu