Set mobilier gradina/terasa Nebraska, 2 fotolii + masuta depozitare, perne incluse, alb : Review si Pareri

Articol publicat la14 martie 2023 @ 11:28

0
(0)

Setul de  mobilier Nebraska este un model excelent fie pentru o terasa, fie pentru o gradina ce poate constitui locul ideal pentru relaxare. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Setul de mobilier Nebraska include doua fotolii, masuta de cafea si perne pentru scaune ce le ofera un plus de confort. Masuta de cafea include spatiu de depozitare fiind astfel si mai practica. Setul prezinta o forma minimalista si se adapteaza usor la multe amenajari de gradina. In ciuda culorii, piesele de mobilier sunt usor de curatat. In plus, pernele scaunelor dispun de huse detasabila si lavabile.

Piesele sunt fabricate din ratan sintetic, iar in sezonul rece, ar fi bine sa le depozitati intr-un loc uscat, care sa nu fie expus factorilor externi nefavorabili.

Dimensiunile mesei sunt de 57 x 57 x 35 cm, iar ale scaunelor 57 x 75 x 79 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul de mobilier de gradina/terasa Nebraska poate fi o alegere inspirata pentru cei ce doresc sa isi creeze un spatiu intim de relaxare. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca pieseles unt bine realizate, usor de montat, arata bine si se integreaza usor in orice decor. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set mobilier gradina/terasa Nebraska

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design placut
  • Masa cu spatiu de depozitare
  • Perne incluse
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu