Set mobilier de gradina Keter Elodie Review si Pareri utile

Articol publicat la15 noiembrie 2022 @ 16:25

0
(0)

Keter Elodie este un set de mobilier de gradina destul de spatios cu un design modern care poate fi integrat cu usurinta in orice decor. Poate fi o alegere inspirata, dar nu ianinte de a afla toate detaliile necesare.

Setul de mobilier de gradina Keter Elodie  este format dintr-o canapea cu trei locuri, doua fotolii confortabile si o masa clasica. Piesele sunt realizate din plastic ce imita ratanul avand o textura asemanatoare. Au un aspect modern si sunt foarte spatioase. Canapeaua pune la dispozitie tei locuri, iar cele doua fotolii sunt foarte spatioase si comode. Pentru mai mult confort, include si perne atat pentru canapea, cat si pentru fotolii.

Nu este un material pretentios, iar piesele de mobilier sunt usor de intretinut. Trebuie doar sa le curatati regulat cu o carpa uscata.

Dimensiunile mesei sunt de 59 x 59 x 43 cm cm, ale fotoliilor 65 x 63 x 74 cm, iar ale canapelei 65 x 163 x 74 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, setul Keter Elodie este un model foarte interesant care merita luat in calcul. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de el si sustin ca produsul in cauza sunt rezistente si arata foarte bine. De asemenea, si asamblarea a fost facila, nu le-a creat niciun fel de probleme. Astfel, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Keter Elodie

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Material rezistent
  • Usor de intretinut
  • Spatios
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu