Set mobilier gradina Lido, 2 fotolii + masa, maro Review si Pareri

Articol publicat la12 iulie 2023 @ 22:41

0
(0)

Setul de mobilier de gradina Lido este ideal chiar si pentru spatii mai retranse, fie ca discutam despre o gradina sau terasa. Este un model foarte versatil despre care vom discuta mai multe detalii in continuare.

Setul de gradina Lido include doua fotolii si o masa realizate din material plastic PE ce imita foarte bine ratanul. Piesele sunt confortabile si foarte practice, iar structura usoara a acestora le fac usor de mutat dintr-un loc in altul.

Mai mult decat atat, setul de mobilier de gradina este si foarte usor de curatat, ceea ce reprezinta un avantaj important. Este rezistent la conditiile meteorologice si la radiatiile UV.

Verifica oferta actuala!

Daca sunteti in cautarea unui set de mobilier modern, dar care sa nu ocupe foarte mult spatiu, atunci setul Lido poate fi o varianta inspirata. Cumparatorii s-au aratat foarte incantati de el si sustin ca piesele sunt extrem de bine realizate, stabile, iar montajul se realizeaza extrem de usor. Mai mult decat atat, s-au dovedit a fi si rezistente in timp, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set gradina Lido

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • Design placut
  • Se incadreaza si in spatii restranse
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu