Set mobilier gradina/terasa, Kring Thomas, masa cu 6 scaune, 167.5×101.5×73, maro : Review si Pareri utile

Articol publicat la16 august 2021 @ 14:53

Sunteti in cautarea unnui mobilier de gradina sau terasa suficient de spatios la un pret decent? Setul Kring Thomas ar putea fi o varianta buna, de luat in considerare, dar mai intai va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Setul Kring Thomas este format dintr-o masa dreptunghiulara si sase scaune realizate din ratan, aluminiu si sticla. Poate fi amplasat oriunde la gradini, piscine pana la terase, lounge si asa mai departe. Se adapteaza perfect oricarui decor si este un set care se intretine foarte usor. Este fabricat din aluminiu vopsit si acoperit cu impletitura din plastic tip ratan sintetic, oferind o buna rezistenta mecanica si durabilitate in timp. Poate face fata cu succes si impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile.

Dimensiunile scaunelor sunt de 60 x 57 x 86 cm, iar ale mesei 167.5 x 101.5 x 73 cm. Pentru mai mult confort, scaunele sunt prevazute cu perne ce au o grosime de 5 cm.

Set mobilier gradina/terasa, Kring Thomas review

Verifica oferta actuala!

In concluzie, Kring Thomas este un set de mobilier suficient de spatios si rezistent, pe care il puteti amplasa oriunde in aer liber. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna achizitionand acest set, fiind unul destul de calitativ. Apreciaza faptul ca a fost usor de montat, cofnortabil si arata foarte bine in propria gradina sau pe tarasa. Nu este dificil de intretinut, iar materialele din care sunt realizate piesele de mobilier nu sunt pretentioase. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Kring Thomas

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pernute pentru un plus de confort
  • Usor de intretinut
  • Montare rapida
  • Rezistent la conditii meteo nefavorabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu