Set mobilier de gradina, 1 masa si 6 scaune, HECHT NAVASSA SET6 Review si Pareri

Articol publicat la8 august 2023 @ 13:33

0
(0)

Setul de mobilier HECHT NAVASSA SET6 este un model spatios care poate integra foarte bine in gradina sau pe terasa. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Setul HECHT NAVASSA SET6 include o masa si sase scaune realizate din aluminiu. Ofera un design modern, iar materialul utilizat este prelucrat cu precizie oferind o rezistenta foarte buna la lumina puternica a soarelui, dar si impotriva inghetului si a ploilor persistente. Tratamentul final cu pulbere ofera o buna rezistenta la coroziune si conditii climatice, avand o durabilitate foarte mare.

Intretinerea setului este foarte usoara, fiind suficienta clatirea cu apa sau curatarea cu burete cu apa si sapun. Nu folositi, in schimb, agenti de curatare pe baza de clor sau obiecte ascutite pentru curatarea setului.

Acest model este potrivit pentru terase, gradini, restaurante sau foisoare.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, HECHT NAVASSA SET6 este un set de mobilier de gradina excelent pentru familii mari sau pentru persoanele care obisnuiesc sa pregateasca gratare si sa petreaca timp cu prietenii. Cumparatorii sunt multumit de el si declara ca pentru nevoile lor a fost o alegere inspirata. Este destul de spatios, se intretine usor si rezista bine in timp. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: HECHT NAVASSA SET6

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de intretinut
  • Spatios
  • Se integreaza usor in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu