Set mobilier de gradina, 4 piese, masuta cafea cu spatiu depozitare, Keter Salemo Review si Pareri utile

Articol publicat la9 august 2022 @ 12:33

0
(0)

Setul de mobilier de gradina Keter Salemo este un model destul de spatios si foarte interesant care poate deveni rapid locul de relaxare preferat. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Setul Keter Salemo este format din patru piese ce inclus o masuta de cafea cu spatiu de depozitare, o canapea si doua fotolii. Piesele sunt realizate din plastic de calitate cu aspect de ratan fiind foarte usor de curatat, dar si rezistente la actiunea factorilor atmosferici si a radiatiilor UV. Curatarea se realizeaza foarte usor, cu o laveta moale inmuiata in apa si detergent.

Setul este potrivit atat pentru o gradina, cat si pentru o terasa. Este usor de integrat in orice decor si nu necesita o intretinere pretentioasa. Dimensiunile mesei sunt de 76 x 56 x 42 cm, dimensiunile canapelei sunt de 133 x 67 x 76 cm, iar ale fotoliilor 74 x 67 x 76 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Keter Salemo este un set de mobilier de gradina spatios si usor de intretinut, ce poate constitui o alternativa inspirata de luat in considerare. Cumparatorii sunt incantati de alergerea facuta si sustin ca este un set reusit, care arata bine, se integreaza usor in decorul gradinii sau terasei lor, timp in care este rezistent si usor de intretinut. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Keter Salemo

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Rezistenta UV buna
  • Usor de intretinut
  • Masa cu spatiu de depozitare
  • Incapator

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu