Incalzitor terasa exterior gaz Myria MY4321 BFH-A-PC negru | Review si Recomandari

Articol publicat la15 noiembrie 2021 @ 14:32

0
(0)

Myria MY4321 BFH-A-PC poate fi o solutie inspirata care iti va readuce confortul termic chiar si in sezonul rece, cand de cele mai multe ori, terasa casei devine inutilizabila. Apeland la cele mai bune solutii, iti poti petrece timp relaxandu-te pe terasa casei chiar si atunci cand temperaturile nu sunt cele mai prietenoase.

Incalzitorul de terasa Myria MY4321 BFH-A-PC est eun model prevazut cu alimentare pe gaz ce prezinta o capacitate de incalzire de 1500 Wh si o putere nominala de 13 kW. Pune la dispozitie trei trepte de putere reglabile in functie de necesitate si beneficiaza de regulator de gaz.

Aparatul este prevazut cu o baza inferioara de 88 cm si o baza superioara de 130 cm, plasa de protectie si tub quartz cu dimensiunile de 100x 125.4 x 13.4 cm. Poate fi alimentat cu butan, propan sau GPL. Debitul inregistrat este de 954 g/h. Totodata, vine la pachet cu regulator de gaz si furtun de gaz si este prevazut cu aprindere piezoelectrica.

Dimensiunile aparatului sunt de 227 cm inaltime, 50 cm latime si 50 cm adancime.

Verifica oferta actuala!

Myria MY4321 BFH-A-PC poate fi o solutie eficienta pentru incalzirea terasei imbunatatind rapid confortul termic pentru a putea petrece timp alaturi de cei dragi pe terasa chiar si in sezonul rece. Clientii sustin ca a fost o alegere foarte buna pentru nevoile sale, aparatul descurcandu-se excelent. Este usor de folosit, se integreaza fara probleme in orice decor si nu ocupa mult spatiu. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Myria MY4321 BFH-A-PC

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Aprindere piezoelectrica
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Eficienta buna

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu