Set gradina Kring Gentofte, 2 x scaune 59x63x73 cm, masa 40x40x41 cm Review si Pareri

4.8
(12)

Setul de gradina Kring Gentofte format din doua scaune si o masa patrata poate fi o alegere excelenta pentru cei ce isi doresc sa adauge un strop de eleganta si cofnort spatiului sau exterior. Cu dimensiuni compacte si design atragator, acest set este potrivit pentru terase mici, balcoane sau colturi intime de gradina.

Design si materiale de buna calitate

Unul dintre avantajele setului Kring Gentofte se refera la calitatea materialelor folosite. Cadrele scaunelor si ale mesei sunt realizate din tuburi de otel, asigurand astfel o buna durabilitate si rezistenta la folosirea lor in aer liber. Aceasta reprezinta o caracteristica esentiala pentru mobilierul de gradina, fiindca piesele trebuie sa ofere o buna rezistenta la diverse conditii meteorologice.

Scaunele sunt realizate dintr-un nou tip de plastic cu design rattan, ce ofera un aspect modern si elegant. Acest material nu doar ca este placut din punct de vedere estetic, insa este si foarte rezistent la intemperii si usor de intretinut. Masa este prevzuta cu un blat din sticla serigrafiata cu o grosime de 5 mm ce ofera un plus de rafinament, timp in care asigura o durata de viata mai mare.

Functionalitate si intretinere

Confortul este un aspect absolut esential in cazul mobilierul de gradina, tocmai pentru ca spatiul pe care ni-l cream dorim sa ne ofere relaxare. Scaunele sunt prevazute cu perne moi, cu o grosime de 5 cm, realizate din poliester. Aceste perne ofera un plus de confort, ceea ce face ca setul sa fie excelent pentru relaxare in aer liber. Indiferent daca doriti sa savurati o cafea dimineata sau sa petreceti o dupa-amiaza linistita citind, aceste scaune va vor oferi confortul de care aveti nevoie.

Un alt avantaj ar fi si faptul ca se intretine usor. Materialul plastic al scaunelor poate fi curatat cu usurinta cu o carpa, iar sticla de pe masa laterala poate fi stearsa rapid pastrand un aspect curat. Astfel, nu este un set doar placut si confortabil, ci si practic si functional.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Setul de gradina Kring Gentofte poate fi o alegere inspiorata pentru cei ce cauta sa adauge un plus de confort si stil spatiului sau exterior. Cumparatorii sunt multumiti de acest set si sustin ca este unul foarte practic si se adapteaza oricarui stil. Piesele sunt comode, se intretinut usor, fiind exact ceea ce cautau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 12

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set gradina Kring Gentofte

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Foarte versatil
  • Confortabil
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu