Set canapea + 2 fotolii + masa de cafea Shark Review si Pareri

Articol publicat la9 mai 2023 @ 14:33

Setul Shark este un model interesant potrivit pentru o terasa sau balcon, cu un design minimalist, dar modern. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Setul Shark include o canapea, doua fotolii si o masa de cafea. Pentru a imbunatati nivelul de confort, atat canapeaua, cat si fotoliile sunt prevazute cu perne. Piesele de mobilier sunt realizate din otel vopsit, sunt rezistente si usor de intretinut. In plus, ofera un design elegant si sunt usor de integrat in orice decor. Blatul mesei este realizat din sticla.

Dimensiunile fotollilor sunt de 65 cm latime, 74 cm adancime si 68 inaltime totala. Dimensiunile canapelei sunt de 118 cm lungime, 74 cm adancime si 68 cm inaltime totala, iar dimensiunile mesei sunt de 45 cm latime, 75 cm lungime si 40 cm inaltime.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, setul Shark poate fi o alegere inspirata pentru o terasa moderna, ce ofera confortul de care aveti nevoie. Actuali cumapratori sunt incantati de alergerea facuta si sustin ca pentru nevoile sale este excelent. Piesele arata foarte bine, sunt stabile, se intretinut usor si desi ofera suficient spatiu de relaxare, nu sunt foarte voluminoase. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Set Shark

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Confortabil
  • Usor de intretinut
  • Usor de integrat in orice decor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu