Set mobilier gradina / terasa / curte Kring Kamira, masa, 4 scaune , umbrela Review si Pareri utile

Articol publicat la12 iulie 2022 @ 22:03

0
(0)

Kring Kamira este un set de mobilier pentru gradina sau terasa care poate constitui un excelent loc de relaxare. Totodata, este o optiune rezonabila ca pret, insa mai multe detalii utile vom discuta in continuare.

Setul Kring Kamira este format dintr-o matura rotunda acoperita cu blat de stical si patru scaune. Blatul din sticla prezinta finisaje in valuri oferind un aspect placut, iar pe de alta parte, prezinta spatiu special ce va permite sa amplasati si o umbrela de gradina. Umbrela este prevazuta cu un cadru acoperit cu pulbere si copertina din poliester cu ventilatie prevazuta cu manivela.

Dimensiunile scaunului sunt de 75 x 55 x 92 cm, iar dimensiunile mesei sunt de 102 x 71 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, pentru cei ce sunt in cautarea unui set de mobilier pentru gradina, terasa sau curte interesant, modelul Kring Kamira ar putea fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii s-au declarat multumiti de alegerea facuta, piesele fiind solide si rezistente, iar umbrela arata foarte bine. Scaunele sunt confortabile, iar in ansamblu este un set usor de intretinut. Astfel, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Kamira

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Set solid si rezistent
  • Usor de intretinut
  • Umbrela

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu