Set mobilier gradina/terasa Heinner Sydney, masa, canapea, 2 fotolii, maro/crem : Review si Pareri pertinente

Articol publicat la12 iulie 2021 @ 22:03

0
(0)

Heinner Sydney este un set de mobilier pentru terasa sau gradina minimalist, care poate fi potrivit si pentru spatii mai restranse. Se incadreaza usor in orice decor si poate fi o alternativa destul de rezonabila ca pret.

Setul de mobilier Heinner Sydney este format dintr-o canapea, doua fotolii si o masa de cafea dreptunghiulara. Piesele sunt realizate din aluminiu, masuta este acoperita cu sticla, iar pentru mai mult confort canapeaua si fotoliile sunt prevazute cu pernute. Canapeaua masoara 121 x 69 x 78 cm, fotoliile 63 x 69 x 78 cm, iar masuta 92 x 46 x 35 cm. Setul este recomandat pentru persoane a caror greutate nu depaseste 90 de kg.

Produsele sunt foarte usor de asamblat, dar si de intretinut, nu necesita ingrijire speciala.

Set mobilier gradina/terasa Heinner Sydney review

Verifica oferta actuala!

In concluzie, setul de mobilier Heinner Sydney poate fi o optiune de luat in calcul si pentru terasa sau gradina voastra, fiind aspectuoasa si calitativa. Cumparatorii sustin ca setul a fost mai usor decat s-ar fi asteptat de montat si considera ca isi merita banii. Canapeaua respectiv fotoliile sunt foarte confortabile, produsele putand fi amplasate si intr-un balcon normal de bloc caci nu ocupa foarte mult spatiu. De asemenea, arata foarte bine, se asorteaza usor si se integreaza eficient in orice decor. Se declara multumiti de alegerea facuta, asa ca recomanda setul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Set mobilier gradina/terasa Heinner Sydney

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Se integreaza in orice decor
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut
  • Montaj faicl

Cons

  • Nu am identificat

Lasă un comentariu