Set mobilier gradina/terasa Colorado : Review si Pareri

Articol publicat la10 ianuarie 2023 @ 17:03

0
(0)

Setul de mobilier de gradina sau terasa Colorado este un model care se adapteaza usor in orice decor, putand fi o alternativa de luat in calcul. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul Colorado include doua fotolii, o canapea, o masuta de cafea, dar si perne pentru un plus de confort. Este fabricat din poliratan, un material rezistent si usor de intretinut. Masa ofera si spatiu pentru depozitat, ceea ce o face foarte practica. Mobilier prezinta o forma minimalista, cu suprafata tesuta ce ofera un aspect interesant.

Producatorii recomanda sa protejati pernele de ploaie. Piesele de mobilier sunt usor de curatat si de intretinut, trebuie curatate de praf cu o carpa uscata si moale.

Dimensiunile mesei sunt de 64 x 64 x 40 cm, ale scaunelor 75 x 57.5 x 64 cm, iar ale canapelei 131 x 57.5 x 64 cm.

Verifica oferta actuala!

In concluzie, setul Colorado este un model care arata foarte bine si se integreaza usor din punct de vedere estetic in orice decor, fie ca este vorba despre o gradina sau o terasa. Cumparatorii sunt incantati de el si sustin ca arata bine si sunt destul de confortabile. Sunt usor de intretinut, iar in ansamblu corespunde cerintelor sale. Dupa parerea lor, rpaortul caltiate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Set mobilier gradina/terasa Colorado

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Masa cu spatiu de depozitare
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu