Incalzitor terasa, Outsunny, Negru, 2000W | Review si Recomandari

Articol publicat la11 ianuarie 2022 @ 10:29

0
(0)

Sezonul rece si temperaturile scazute nu ar trebui sa fie un impediment pentru a petrece momente relaxante pe terasa sau pe balcon, cat timp aveti la indemana solutii practice, eficiente si deloc costisioare. O varianta optima pentru incalzirea unui astfel de spatiu ar putea fi incalzitorul de terasa Outsunny despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Incalzitorul Outsunny prezinta o putere de 2000 W si este prevazut cu trei setari de incalzire, pe care le veti controla usor si adapta in functie de necesitate. Este un produs sigur si ecologic, ce nu produce mirosuri, substante chimice sau vapori si care este prevazut cu certiifcat IP34, fiind rezistent la agenti atmosferici si praf.

Unghiul de caldura poate fi reglabil, aparatul oferind o buna flexibilitate, dar si eficienta sporita. Se asambleaza usor, venind la pachet cu toate accesoriile necesare. Are capacitatea de a incalzi o suprafata de pana la 25 mp, variind in functie de mai multi factori.

Este construit din aluminiu, otel si plastic si are o greutate de doar 1.95 kg. Este un dispozitiv potrivit si pentru spatii mai restranse, fiindca nu ocupa mult spatiu. Dimensiunile acestuia sunt de doar 50 cm lungime, 36 cm inaltime si 16 cm latime.

Verifica oferta actuala!

Incalzitorul de terasa Outsunny poate fi o solutie eficienta pentru ameliorarea disconfortului termic, ce nu ocupa mult spatiu si ofera un mod de functionare sigur. Cumparatorii au declarat ca s-a dovedit a fi un produs mai bun decat s-ar fi asteptat, multi dintre ei folosindu-l chiar pentru balcoane deschise in cazul carora a facut fata cu succes. Emana destul de caldura, beneficiaza de o constructie robusta si este rezistent, exact ceea ce aveau nevoie. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Incalzitor terasa Sunny

9.6

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dimensiuni reduse
  • Randament bun
  • 3 trepte de incalzire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu