Casuta gradina Curver Manor, 4 x 6 m | Review si Pareri pertinente

Articol publicat la8 februarie 2022 @ 17:39

0
(0)

Pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu de depozitare pentru protejarea ustensilelor de gradinarit, a bicicletei si asa mai departe, o solutie potivita sunt casutele de gradinta. Acestea pot fi folosite cu succes pe post de magazii, iar un model apreciat de cumparatori este casuta Curver Manor.

Casuta de gradina Curver Manor se potriveste oricarei curti unde este necesara organizarea eficienta a spatiului de depozitare fiind o solutie optima si pentru spatii mai mici caci nu este un model foarte voluminos. Este realizata din materiale de calitate, rezistente, beneficiind de pereti dubli cu balamale din metal care ranforseaza aditionat constructia. Panoul de ventulatie integrat asigura o circualtie eficienta a aerului indepartand umiditatea din interior.

Modelul in discutie prezinta forma dreptunghiulara si masoara 198 cm inlatime, 192 cm lungime si 130 cm latiem. Vine neasamblata, insa este insotita si de intructiuni, astfel ca montajul va fi destul de usor, fiind nevoie de doua persoane.

Verifica oferta actuala!

Asadar, pentru cei ce sunt in cautarea unei solutii eficiente pentru o depozitare inteligenta, casuta de gradina Curver Manor ar putea fi o varianta excelenta. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca este exact ceea ce aveau nevoie. Confirma faptul ca au asamblat-o usor, iar pentru aceasta a fost nevoie de doua persoane, iar lucrurile depozitate in interior se afla in deplina siguranta. Nu ocupa mult spatiu, este o solutie eficienta si pentru gradini mai mici pe care o recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Casuta Curver Manor

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Asamblare usoara
  • Se integreaza si in spatii mai mici
  • Solida si Rezistenta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu