Incalzitor de terasa pe GPL, model BRASILIA MI, putere calorica 13kW, INOX, CALORE | Review si Pareri pertinente

Articol publicat la11 octombrie 2021 @ 11:37

0
(0)

Frigul nu ar trebui sa fie un impediment pentru a nu mai petrece timp de relaxare pe terasa casei sau a apartamentului, cat timp exista solutii eficiente care au capacitatea de a inlatura disconfortul termic provocat de temperaturile scazute. O solutie eficienta si foarte populara sunt incalzitoarele de terasa speciala, iar astazi vom discuta pe larg despre un model pe GPL si anume BRASILIA MI.

Incalzitorul de terasa BRASILIA MI poate functiona atat pe propan, cat si pe GPL. Puterea calorica este cuprinsa intre 5 si 13 kW. Produsul a fost special conceput pentru a putea fi folosit in siguranta in aer liber, in corturi sau pe terasa. Prezinta o inaltiem de 2.24 metri si poate acoperi o suprafata in aer liber de aproximativ 9-12 mp. Partea si mai interesanta este ca in spatiile inchise, suprafata pe care o poate acoperi creste considerabil.

Fiindca beneficiaza de o tehnologia inovativa, emisiile sunt reduse considerabil, beneficiind de un arzator modern. De aceea, puteti folosi produsul chiar si pentru a incalzi corturi.

Razele infrarosii generate de incalzitorul BRASILIA MI strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforam in caldura. Astfel, persoanele care se afla in campul de actiune al aparatului receptioneaza caldura imediat. Toate obiectele din jur – mese, scaune etc preiau caldura si o transmit mediului inconjurator, crescand in acest fel temperatura din incaperea respectiva.

Incalzitorul BRASILIA MI este prevazut cu reflector superior realizat din aluminiu ce emana caldura prin iradiere, asemenea luminii unui reflector, asupra oamenilor si lucrurile din apropiere, contribuind la cresterea temperaturii. Altfel spus, aceasta varianta de produs este recomandat pentru incalzirea persoanelor si nu a aerului. In plus, nu creeaza curenti de aer, ci doar disperseaza razele infrarosii in jur.

Autonomia acestui produs depinde de volumul buteliei de gaz GPL. De asemenea, model in discutie ofera o buna siguranta in utilizare, alimentarea cu gaz fiind intrerupta daca flacara se stinge accidental. In acelasi timp, este un produs stabil si este testat si acreditat in ceea ce priveste siguranta in functionare.

Aparatul se manevreaza usor si poate fi mutat rapid dintr-un loc in altul. Structura incalzitorului este prevazuta cu reflector de aluminiu si arzator din otel, fiind conectate intre ele printr-un element tubular. Carcasa cilindrica exterioara a acestuia este robusta si dispune de roti pentrutransport.

Dimensiunile produsului in discutie sunt de 224 cm inaltime si 81.3 c m diametru, avand o greutate de 20.5 kg.

Incalzitor de terasa pe GPL, model BRASILIA MI review

Verifica oferta actuala!

 

In concluzie, incalzitorul de terasa BRASILIA MI este o solutie foarte buna pentru incalzirea anumitor spatii exterioare, ce va readuce numai decat confortul termic de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna optand pentru acest incalzitor care se ridica la nivelul asteptarilor sale. Concret, incalzeste foarte bine si este usor de mutat dintr-un loc in altul gratie rotilor din dotare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Incalzitor Brasilia Mi

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Eficienta ridicata
  • Incalzire rapida
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de transportat

Cons

  • Consum ridicat

Lasă un comentariu