Casuta de gradina Keter Newton 757, 228 x 223,5 x 252 cm, EVOTECH, gri, aspect lemn, usa dubla cu ferestre | Review si Pareri utile

Articol publicat la20 septembrie 2021 @ 14:12

0
(0)

Casuta de gradina Keter Newton 757 constituie o solutie optima de depozitare a ustensilelor de gradina, a mobilierului de terasa si nu numai, protejandu-va astfel lucrurile de fenomenele meteorologice nefavorabile. In plus, se adapteaza si din punct de vedere estetic oricarui decor, insa mai multe informatii utile vom discuta in continuare.

Keter Newton 757 este realizata din plastic Evotech ce are la baza tehnologie composit de ultima generatie, imitand lemnul. Ofera o buna rezistenta in timp chiar si impotriva intemperiilor sau radiatiilor UV, nu putrezeste si nici nu se decojeste. Este ideala pentru a depozita masina de tuns iarba, ustensile, utilaje mari, mobilier si asa mai departe. Podeaua acesteia este faorte rezistenta, fiind prevazuta cu armatura din otel. In plus, casuta beneficiaza si de sistem de ventilatie incorporat, precum si sistem de inchidere cu zavor din otel inoxidabil ce ofera siguranta lucrurilor depozitate in interior.

Asamblarea acesteia dureaza undeva la 6-9 ore si are nevoie de fndatie si ancorare. Poate inlocui cu succes magazia clasica, devenind chiar mai rezistenta decat una realizata din lemn.

Totodata, casuta Keter Newton 757 beneficiaza de un design discret, fiind prevazuta cu finisaje traditionale din lemn, dar care asigura o buna rezistenta. Structura acesteia rezista la ploaie, vant sau zapada. In plus, pardoseala poate sustine si greutati mai mari.

Dimensiunile casutei sunt de 252 cm inaltime, 223.5 cm lungime si 228 cm latime, avand o greutate de 135 kg.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, casuta de gradina Keter Newton 757 poate fi o varianta excelenta pentru depozitarea diverselor ustensile si utiliaje, fiind suficient de spatioasa si foarte rezistenta. Cumparatorii sustin ca au facut o alegere foarte buna optand pentru acest model si chiar a fost o investitie excelenta. Isi pot depozita o multutidine de ustensile, nu este pretentioasa si arata foarte bine. O recomanda mai departe cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Keter Newton 757

9.8

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.8/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte spatioasa
  • Rezistenta la intemperii si radiatii UV
  • Sistem de ventilatie
  • Usa cu ferestre si lacat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu