Set mobilier gradina / terasa Kring Valencia, 5 piese, include perna 9 cm Review si Pareri

Articol publicat la17 ianuarie 2023 @ 16:52

Kring Valencia este un set de mobilier ideal pentru o gradina sau o terasa moderna, suficient de spatios si usor de integrat in orice decor. Va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul de gradina Kring Valencia este un model elegant si confortabil, prevazut cu un design unic, usor de integrat in diferite tipuri de decor. Este rezistent si fiabil, se depoziteaza usor si poate fi o investitie buna.

Setul contine o canapea in forma de L, o masa si un taburet unde se pot reuni pana la sapte persoane. Mai mult decat atat, pentru un plus de confort, acestea au fost prevazute cu perne. Piesele sunt fabricate din aluminiu vopsit si sticla.

Dimensiunile mesei sunt de 120 x 70 x 68 cm, ale taburetului 110 x 39.5 x 30 cm, iar ale canapelei 213 x 71 x 64.5 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Kring Valencia este un set de mobilier de terasa foarte interesant care cu siguranta va arata bine si pe terasa sau in gradina voastra. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma faptul ca arata foarte bine, este suficient de incapator, bine realizat si confortabil. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Kring Valencia

9.7

Raport calitate-pret

9.6/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatios
  • Confortabil
  • Elegant
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu