Set mobilier gradina/terasa Kring Barkaro, masa, canapea, 2 fotolii,perne antracit | Review detaliat

Articol publicat la24 mai 2022 @ 12:39

0
(0)

Kring Barkaro este un set de mobilier potrivita pentru o gradina sau o terasa, unde va puteti relaxa excelent dupa o zi obositoare de munca, fiind foarte usor de integrat in orice decor. Pentru a afla mai multe detalii, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit.

Setul Kring Barkaro este format din doua fotolii, o canapea si o masa realizate din plastic foarte usor de potrivit indiferent de design-ul terasei sau al gradinii. Canapeaua si fotoliile sunt prevazute cu perne pentru un bun confort, iar masa este prevazut cu sticla fiind mai usor de intretinut.

Poate fi o alegere inspirata in materie de mobilier de terasa care asigura un bun confort si relaxare pe masura, timp in care este rezistent si usor de intretinut.

Dimensiunile fotoliilor sunt de 57 x 82 x 61 cm, ale canapelei 61 x 82 x 108 cm, iar ale mesei 71 x 38 x 43 cm.

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, setul Kring Barkaro poate fi o alegere inspirata pentru o gradina, o terasa sau chiar un balcon fiind piesele acestuia nu sunt foarte voluminoase si pot fi integrate cu usurinta si in spatii putin mai mici. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs mai bun decat s-ar fi asteptat care arata bine, se intretine usor si s-a integrat foarte frumos in spatiul de care dispuneau. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Barkaro

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de integrat in orice decor
  • Intretinere facila

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu