Incalzitor de terasa pe GPL, model BRASILIA MB, putere 13kW, culoare alb, CALORE | Review complet

Articol publicat la8 noiembrie 2021 @ 14:27

0
(0)

Te poti bucura de momente de relaxare pe terasa si in sezonul rece cat timp ai la dispozitie aparate speciale capabile sa iti asigure confortul termic dorit. O varianta buna in acest sens, ar putea fi incalzitorul de terasa BRASILIA MB pe care il vom analiza pe larg astazi.

Incalzitorul BRASILIA MB este un model pe GPL ce ofera o putere calorica maxima de 13 kW, adica 11200 kcal/h, si o putere calorica minima de 5 kW, adica 4300 kcal/h. Caroseria este realizata din tabla vopsita in camp electrostatic de culoare alba, iar baza are un diametru de 50 cm ofreind un bun echilibru aparatului.

Aparatul poate fi folosit cu incredere pentru incalzirea teraselor, corturilor si gradinilor, totodata, fiind foarte usor de transportat si au capacitatea de a acoperi o suprafata in aer liber de 9-12 mp. Pentru spatii inchise, suprafata pe care o poate acoperi creste considerabil. Puterea calorica poate fi reglata intre 5 si 15 kW cu ajutorul regulatorului de presiune standard integrat. Razele infrarosii generate de incalzitor strabat aerul, iar la contractul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura. Astfel, toate obiectele din jurul incalzitorului vor fi incalzite si vor ridica temperatura din aer. In plus, caldura generata de acest produs este instantanee, iar aprinderea incalzitorului este piezo-electrica.

Reflectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere, asemenea luminii unui reflector, incalzind persoanele si lucrurile din apropiere. Autonomia produsului depinde de volumul buteliei de gaz GPL.

BRASILIA MB ofera siguranta in utilizare astfel ca dispozitivul special va intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. De asemenea, este foarte stabil, iar arzatoarele din otel inoxidabil ofera un randament excelent. Este usor de manevrat si de transportat datorita rotilor speciale. Se integreaza u cu usurinta in orice decor datorita design-ului modern si placut.

Verifica oferta actuala!

Asadar, BRASILIA MB poate fi o solutie eficienta pentru incalzirea terasei ce poate face fata atat spatiilor inchise, cat si celor deschise. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca este un produs care se ridica la nivelul asteptarilor. Incalzeste eficient spatiul, este usor de folosit si de mutat dintr-un loc in altul, exact ceea ce aveau nevoie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Incalzitor terasa BRASILIA MB

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.9/10

Mod de intretinere

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Roti de transport
  • Eficienta sporita
  • Rezistent si echilibrat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu