Incalzitor Infrarosu, 3 pozitii de incalzire, 2000 W, Terasa, gradina, spatii comerciale, incalzire radianta rapida | Review si Pareri pertinente

Articol publicat la27 septembrie 2021 @ 12:43

0
(0)

Esti in cautarea unei solutii pentru incalzit terasa in sezonul rece si inca nu te-ai putut hotari? Ei bine, o varianta eficienta, la indemana oricui ar putea fi incalzitorul cu infrarosu special gandit pentru incalzirea teraselor, gradinii sau chiar a spatiilor comerciale.

Acest model de incalzitor electric este prevazut cu trei nivele de incalzire inregistrand o putere de 650 W, 1300 W, respectiv 2000 W. Incalzirea se realizeaza indodor, fara zgomot, incalzind rapid si imediat. Inaltimea aparatului poate fi reglata cu usurinta folosind suportul telescopic pornind astfel de o inaltime de 132 de cm si ajungand la o inaltime de maxim 210 cm. Mai mult decat atat, capul de incalzire poate fi reglat pana la un unghi de 45 de grade.

Beneficiaza de o baza metalica foarte robusta ce are un diametru de 47 de cm. De asemenea, prezinta un comutator de putere reglabil in trei trepte, dar si un comutator de siguranta pentru miscarea de inclinare ce opreste unitatea atunci cand cade sau se inclina involuntar.

Aparatul este prevazut si cu protectie IPX4, ceea ce inseamna ca nu va avea probleme daca va fi stropit. Poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior.

Totodata, trebuie sa aveti in vedere ca necesita conectare la priza, iar in acest detine un cablu de alimnetare cu o lungime de 1.8 metri.  Are capacitatea de a incalzi o suprafata de pana la 12 metri patrati.

Verifica oferta actuala!

Asadar, incalzitor cu infrarosu  poate fi o solutie inspirata de incalzire a terasei sau a gradinii in sezonul rece pe care o puteti lua in considerare. Cumparatorii sustin ca a fost o alegere potrivita, aparatul incalzind destul de usor locul unde a fost amplasat. Este usor de montat, aparatul este foarte stabil, rezistent si usor de reglat. Pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Incalzitor Infrarosu Terasa

9.6

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.6/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Tija reglabila pe inaltime
  • Sistem de siguranta
  • Usor de montat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu