Casuta Ustensile Gradina Outsunny in Lamiera de Fier, verde 277x191x192cm | Review si Recomandari

Articol publicat la25 ianuarie 2022 @ 12:03

0
(0)

Ai nevoie de mai mult spatiu de depozitare pentru depozitarea ustensilelor de gradina intr-un mod cat mai eficient? Casuta de gradina Outsunny ar putea fi o solutie care te poate ajuta sa pastrezi toate instrumentele de gradinarit in maxima siguranta. Dar mai intai, iti propunem sa afli mai multe detalii utile despre produs.

Casuta de gradina Outsunny este un model metalic pe care il puteti amplasa in exterior. Este construita din fier de inalta calitate, protejand impotriva agentilor atmosferici si garantand o utilizare de lunga durata. Dispune de patru ferestre de ventilatie amplasate in partea de sus pentru a permite o buna circulatie a aerului. Totodata, prezinta usa glisanta dubla pentru deschidere ce poate fi blocata pentru o buna securizare. Pentru a o proteja impotriva factorilor de  mediu nefavorabile, puteti opta pentru o folie de protectie speciala. In plus, produsul prezinta baza din fier galvanizat ce ofera o buna rezistenta la apa.

Casuta Ustensile Gradina Outsunny review

Dimensiunile totale ale casutei sunt de 277 x 191 x 192 cm, iar dimensiunile interioare 267 x 181 x 192 cm. Dimensiunile usii sunt de 96 x 152 cm. Greutatea totala a produsului este de 65 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, casutele de gradina sunt, fara indoiala, o varianta moderna si practica de depozitare a ustensilelor de gradina, dar si a altor obiecte care nu au loc pentru a fi depozitate in casa, iar in plus, modelul Outsunny vine la pachet si cu un pret rezonabil. Cumparatorii au declarat ca produsul in cauza este exact ceea ce aveau nevoie, casuta fiind suficient de spatioasa pentru a isi depozita masina de tuns iarba, lopeti, roaba, foarfece, trimmere si asa mai departe. Cu ajutorul acesteia economisesc spatiu, iar uneltele depozitate se afla in deplina siguranta. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere corecta pentru nevoile lor si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Sistem de ventilatie
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu