Set mobilier gradina/terasa Kring Ranas, ratan artificial, 5 piese, gri | Review si Recomandari

Articol publicat la10 mai 2022 @ 14:46

0
(0)

Kring Ranas este un set de mobilier de gradina sau terasa excelent pentru cei care vor sa isi creeze un loc perfect pentru relaxare alaturi de cei dragi. Se integreaza usor in orice decor si ofera o buna rezistenta si la conditii meteo nefavorabile.

Setul Kring Ranas este realizat din ratan artificial si este format dintr-o masuta cu blat de sticla,doua fotolii si doi tabureti. Include si perne foarte confortabile pe care va puteti relaxa de minue. Puteti alege acest set pentru o terasa, o gradina, balcon sau chiar pentru un bar.

Fiindca vine asamblat, nu veti mai fi pusi in dificultate pentru a monta piesele de mobilier. In plus, se intretine usor si este foarte rezistent.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set de mobilier de gradina, atunci Kring Ranas ar putea fi o varianta inspirata, care arata bine, se intretine usor si estge foarte rezistent. Cumparatorii au oferit un feedback foarte bun spunand ca produsul in discutie arata foarte bine, este extrem de confortabil si le-a placut faptul ca a venit deja asamblat, doar sa fie asezat in locul potrivit. Este un produs care le-a depasit asteptarile si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Verifica oferta actuala!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Ranas

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Design placut
  • Foarte confortabil
  • Usor de intretinut

Cons

  • Nu am identificat

Lasă un comentariu