Set mobilier gradina/terasa Kring Donso Review si Pareri pertinente

Articol publicat la28 februarie 2023 @ 13:46

0
(0)

Kring Donso este un set de mobilier de gradina sau terasa foarte practic, destul de spatios, ce se poate integra cu usurinta in orice decor. Poate fi o alternativa interesanta de luat in calcul, dar mai intai va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Setul de mobilier Kring Donso include o masa cu blat din sticla si sase scaune pliante creand spatiul ideal pentru a lua masa cu familia sau prietenii. De asemenea, include si umbrela care va va proteja de razele nocive ale soarelui. Aceasta prezinta un diametru de 2 metri.

Dimensiunile scaunelor sunt de 67 x 88 x 53 cm, iar ale mesei de 120 x 71 x 76 cm. Piesele sunt prevazute cu cadru din metal, iar materialele folosite in rest sunt plastic si poliester.

Verifica oferta actuala!

Asdar, daca sunteti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina sau terasa, Kring Donso poate fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca ocupa putin spatiu, este foarte usor de asamblat, iar umbrela prezinta dimensiuni generoase. De asemenea, si scaunele sunt foarte confortabile si rezistente. In ansamblu, sunt foarte incantati de alegerea facuta si consiera raportul calitate/pret foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Donso

9.4

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de asamblat
  • Rezistente
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu