Incalzitor terasa Scientec, 2400W, infrarosu, fibra de carbon, telecomanda, IP65, vertical | Review detaliat

Articol publicat la1 noiembrie 2021 @ 14:00

0
(0)

Te poti bucura de momente de relaxare pe propria terasa sau in gradina chiar si in sezonul rece cat timp ai la indemana dispozitive speciale care sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie. Un astfel de aparat poate fi si incalzitorul de terasa Scientec, un model eficient capabil sa iti asigure in cel mai scurt timp confortul de care ai nevoie.

Incalzitorul de terasa Scientec prezinta o putere de 2400 W si este prevazut cu trei trepte de putere si anume: scazut, mediu si ridicat. Dispune de o carcasa din aluminiu eloxat foarte rezistenta, aparatul avand o constructie solida.

Este prevazut cu functia timer ce permite setarea aparatului pentru a functiona cel mult 9 ore.  De asemenea, beneficiaza si de oprire de siguranta in cazul in care aparatul se clatina sau se rastoarna. Prezinta protecite IP65, ceea ce inseamna ca poate fi folosit in siguranta si in spatii umede.

Aparatul are la baza tehnologia cu infrarosu ce presupune emiterea caldurii de un element de incalzire cu infrarosu care este absorbita doar de obiectele solide. Aceasta este transferata direct catre o persoana, masa sau podea si nu catre aer. Astfel, caldura este distribuita egal catre elementele inconjuratoare si nu se va irosi degeaba. Elementul de incalzire asigura o functionare sigura, nu polueaza si are o eficienta mare.

Elementele de incalzire cu infrarosu sunt realizate din fibra de carbon si au o durata de viata mai mare, dar si eficienta sporita comparativ cu cele din quartz. In plus, nu se produce efectul de sera si convertesc peste 90% din energia consumata in aer. Poate fi folosit in siguranta atat in interior, cat si in exteroor intrucat nu produce mirosuri, radiatii ultraviolete ori gaze poluante.

Si din punct de vedere estetic, incalzitorul Scientec se integreaza cu usurinta in orice decor. Arata bine, nu ocupa mult spatiu si poate fi o optiune excelenta in multe situatii. In plus, este usor de folosit si necesita doar conectare la priza. Are nevoie de doar cinci secunde pentru a se incalzi si pentru a oferi confortul termic de care aveti nevoie. Cablul de alimentare are o lungime de 1.8 metri, iar produsul masoara 85 cm lungime, 190 cm inaltime si 16 cm latime, avand o greutate de 15 kg.

Verifica oferta actuala!

Incalzitorul de terasa Scientec este o solutie buna de luat in considerare in sezonul rece, care se descurca eficient fara a polua si fara a crea niciun fel de disconfort. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere buna pentru nevoile sale, aparatul fiind usor de setat, sigur in utilizare, foarte solid si echilibrat, iar asamblarea a fost extrem de intuitiva. In plus, confirma faptul ca este eficient atat pe terasele inchise, cat si pe cele deschise si nu au ce sa ii reproseze. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Incalzitor terasa Scientec

9.9

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.9/10

Mod de intretinere

9.9/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Randament bun fara sa polueze sau sa emita mirosuri
  • Protecite IP65 si sistem de oprire automata la rasturnare
  • 3 nivele de putere, Timer
  • Constructie solida si rezistenta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu