Set mobilier gradina/terasa, Kring Odessa, canapea 2 locuri, masa si 2 scaune, otel/sticla, gri : Review & Pareri

Articol publicat la1 iulie 2021 @ 11:34

0
(0)

Kring Odessa este un set de mobilier pentru gradina sau terasa foarte accesibil ca pret ce poate fi o alternativa si pentru locurile mai putin spatioase. Nu contine piese de mobilier voluminoase, iar datorita design-ului simplu, se pot incadra in orice decor.

Setul de mobilier Kring Odessa este realizat din otel si sticla si contine o canapea cu doua locuri, doua scaune si o masuta dreptunghiulara. Poate fi o optiune buna pentru o terasa, o gradina sau chiar o piscina, oferind o buna rezistenta chiar si la umiditate.

Piesele vin neasamblate, insa nu ar trebui sa va faceti griji fiindca la pachet veti primi si instructiunile de montaj care va vor facilita munca. Masa masoara 84.5 cm lungime, 36 cm inaltime si 44.5 cm latime, scaunul 76 cm inaltime, 65 cm latime si 60 cm lungime, iar bancca 65 cm latime, 110 cm lungime si 75 cm inaltime.

Set mobilier gradina/terasa, Kring Odessa review

Verifica oferta actuala!

Prin urmare, Kring Odessa este un set de gradina sau terasa accesibil ca pret, dar rezonabil din punct de vedere calitativ. Clientii sustin ca scaunele sunt destul de solide si rezistente, montajul nu a fost foarte dificil, iar produsul arata destul de bine. In plus, nu este un set pretentios, se intretine usor, exact ceea ce aveau nevoie. Prin urmare, il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Kring Odessa

9.3

Raport calitate-pret

9.2/10

Design

9.3/10

Mod de intretinere

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Usor de intretinut
  • Montajul destul de usor

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu