Semineu piramidal, Vatra de foc, inaltime 102 cm, pentru terasa, gradina, Ego | Review si Sfaturi utile

Articol publicat la25 octombrie 2021 @ 10:49

0
(0)

Pentru incalzirea eficienta a terasei sau gradinii in sezonul rece o solutie foarte buna si accesibila la pret pentru care puteti opta este semineul piramidal cu vatra de foc de la Ego. Produsul in discutie a fost special conceput pentru a va readuce confortul termic si sa va puteti relaxa pe terasa chiar si atunci cand temperaturile inregistrate de termometre nu sunt tocmai prietenoase.

Semineul de gradina Ergo este un produs realizat in Germania care asigura o atmosfera placuta si confortabila pe terasa sau gradina. Ofera un design deosebit si constructie metalica stabila. Este prevazut cu usa ce poate fi blocata si poate fi alimentat cu lemne sau carbune. Asigura un confort termic potrivit si un decor relaxant.

Produsul beneficiaza de o constructie solida si robusta, este foarte stabil si dispune de deschidere de evacuare a fumului printr-un tiraj potrivit. Masoara 102 cm inaltime, 35 cm latime si 24 cm adancime, avand o greutate de 5 kg. Produsul nu este destinat spatiilor inchise! In plus, poate incalzi o suprafata de 2 mp, capacitatea de incalzire fiind de 1000 Wh.

Verifica oferta actuala!

Asadar, semineul piramidal Ego este o varianta rezonabila de incalzire a terasei sau gradinii, la care puteti apela pentru un confort termic mai bun. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor acest produs a fost alegerea potrivita pe care il folosesc cu regularitate si nu au preintampinat probleme. Incalzeste bine spatiul din apropierea sa, nu ocupa mult loc si este foarte practic si util. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Semineu piramidal Ego

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Design placut
  • Usa se poate bloca

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu