Set mobilier gradina / terasa Kring Ventura, 3 piese, include perna 10 cm Review si Pareri

Articol publicat la20 iunie 2023 @ 14:53

0
(0)

Kring Ventura este un set de mobilier potrivit pentru terasa sau gradina foarte versatil si comod. Poate fi o alegere interesanta, dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla  mai multe informatii utile.

Setul de mobilier Kring Ventura este format din trei piese si include si perne pentru mai mult confort, cu grosimea de 10 cm. Ofera un spatiu comod, relaxant ce inspira la multa liniste si siugranta.

Setul include o canapea cu dimensiunile de 210 cm lungime, 140 cm latime si 78 cm inaltime. Partea interesanta la acest model este ca poate fi asamblat si aranjat exact asa cum va doriti si va permite spatiul. Cu corpurile din set puteti realiza multe combinatii care va vor fi pe plac. Cadrul este realizat din metal si prezinta o buna rezistenta UV. Ofera nu mai putin de cinci locuri.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui mobilier versatil, Kring Ventura ar putea fi o alegere excelenta. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si declara ca piesele sunt bine realizate, se monteaza usor si se pot realiza o multime de combinatii. Canapeaua poate sustine lejer o greutate de 120 de kg de persoana, iar pernele din dotare sunt destul de confortabile. In plus, este usor de intretinut si de integreat in orice decor. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kring Ventura

9.8

Raport calitate-pret

9.8/10

Design

9.9/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Extrem de versatil
  • Cadru rezistent
  • Perne comode
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu