Set mobilier gradina Heinner, 5 piese, aluminiu si MDF,servieta transport,alb – Review si Pareri

Articol publicat la6 iunie 2023 @ 13:36

0
(0)

Sunteti in cautarea unui set de mobilier de gradina ieftin si flexibil pe care sa il folositi ocazional sau frecvent, dar fara sa va ocupe prea mult spatiu? Setul de mobilier de gradina de la Heinner ar putea fi o alegere potrivita nevoilor voastre, dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

Setul de mobilier de gradina Heinner include cinci piese din aluminiu si MDF simple din punct de vedere al design-ului, dar foarte practice. Piesele sunt foarte compacte, usor de folosit, dar si de transportat. Avand in vedere ca puteti strange piesele ca un tot unitar sub forma de serviete, sunt o solutie excelenta si pentru drumetii sau camping.

Masa masoara 120 cm lungime si 60 cm laitme si poate fi reglata pe trei pozitii de inaltime: 55 cm, 62 cm si 70 cm. Dimensiunile scaunelor sunt de 27.5 x 32 x 35 cm. Fiecare scaun poate suporta o greutate de pana la 100 de kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set compact, flexibil si usor de transportat, aceasta varianta de la Heinner poate fi o alegere interesanta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest set si declara ca a fost o alegere inspirata pentru nevoile sale. Piesele de mobilier arata bine, sunt practice si usor de transportat, iar dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Set mobilier gradina Heinner

9.5

Raport calitate-pret

9.4/10

Design

9.4/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Piese usor de pliat
  • Transport facil
  • Realizat din aluminiu si MDF

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu