Semineu, Vatra de foc, 55×55 cm, pentru terasa, gradina, suport de lemne, EGO-100 | Review si Pareri utile

Articol publicat la18 octombrie 2021 @ 12:33

0
(0)

Semineul exclusivist EGO-100 poate fi o solutie interesanta si placuta pentru gradina sau terasa voastra oferindu-va tot confortul termic de care aveti nevoie indiferent de sezon. Cu cativa busteni de lemn puteti crea un foc pentru incalzirea spatiului din imediata apropiere pentru a petrece timp pe terasa alaturi de prieteni si cei dragi.

Modelul in duscite este prevazut cu bol de foc si baza din otel negru cu pulbere. De asemnea, beneficiaza de carlig de foc cu maner din lemn rezistent impotriva ruginei si grila de scantei. In partea de jos, beneficiaza de un compartiment de depozitare foarte practic si util.

Bolul de foc prezinta un diametru de 55 cm, iar spatiul de depozitare masoara 55 x 55 cm.  Este important de retinut faptulc a poate incalzi o suprafata de pana la 2 mp.  Se poate demonta cu usurinta ocupand putin spatiu de depozitare atunci cand nu este folosit.

Verifica oferta actuala!

Semineul tip vatra de foc EGO-100 poate fi o solutie de luat in considerare, accesibila ca pret, pentru incalzirea terasei sau a gradinii astfel incat sa va puteti petrece timp in aer liber fara a fi deranjanti de temperaturile scazute. Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca a fost o achizitie reusita. Semineul este realizat din materiale calitative, isi face treaba eficient si nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Semineu vatra de foc EGO-100

9.7

Raport calitate-pret

9.7/10

Design

9.7/10

Mod de intretinere

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Realizat din materiale rezistente
  • Design elegant
  • Usor de folosit

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu