Set mobilier gradina/terasa Venetia, canapea 2 locuri, 2 fotolii, masuta depozitare Review si Pareri

Articol publicat la13 iunie 2023 @ 13:23

0
(0)

Setul de mobilier Venetia este un model excelent pentru terasa sau gradina, suficient de incapator si usor de integrat in orice decor. Poate fi o optiune interesanta, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Setul Venetia este o solutie eficienta pentru decorarea gradinii, dar si pentru a crea un loc relaxant de petrecut cu prietenii si familia. Include doua fotolii, o canapea cu doua locuri si o masuta cu spatiu de depozitare, realizate din materiale rezistente, ce imita foarte bine ratanul. Pentru a imbunatati nivelul de confort, sezutul este prevazut cu pernute din poliester.

Se asambleaza foarte usor si se integreaza cu usurinta in orice decor. Dimensiunile fotoliilor sunt de 63 x 64 x 76 cm, a canapelei 117 x 64.5 x 76 cm, iar a mesei 60 x 54.5 x 40.5 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui set de mobilier pentru gradina sau terasa ce imita foarte bine ratanul si care se intretine usor, setul Venetia ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt incatati de produs si sustin ca a ajuns repede, este usor de asamblat si destul de stabil. Se integreaza perfect in peisaj si se curata foarte rapid de praf si murdarie. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Set mobilier Venetia

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Design placut
  • Confortabil
  • Usor de asamblat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu