Incalzitor terasa VONROC, PH503AC, 2000W, cu telecomanda, argintiu | Review si Pareri pertinente

Articol publicat la20 septembrie 2021 @ 11:35

Te poti relaxa pe terasa la aer curat chiar si in sezonul rece cat timp apelezi la solutiile potrivite pentru incalzirea spatiului. O varianta foarte buna pentru obtinerea unui confort termic optim este si incalzitorul de terasa VONROC PH503AC despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material.

Incalzitorul VONROC PH503AC este potrivit pentr umontarea pe perete in spatii exterioare acoperite. Puteti agata, de exemplu, aparatul sub acoperis sau pridvor ori de tavanul baldachinului sau verandei. Este prevazut cu suport de fixare, ce poate fi reglat astfel incat caldura sa bata spre locul in care va aflati. Mai mult decat atat, puteti monta incalzitorul si pe un trepied telescopic pe care il puteti achizitiona separat. Acesta mareste practic aria de actionare a incalzitorului radiant pana la 9 metri.

Produsul are nevoie de doar o secunda pentru a inse incalzi. Prezinta lampa cu halogen, ce emite suficienta caldura si mai putina lumina rosie sau portocalie. Permite reglarea nivelului de caldura in functie de doua trepte si anume 1000 W si 2000 W.

Dispozitivul beneficiaza si de protectie IP65 astfel ca il puteti folosi cu incredere si in exterior, putand fi instalat si in permanenta in exterior, putand rezista la vant, praf sau chiar stropi de ploaie. Este prevazut cu carcasa din aluminiu, foarte rezistenta si robusta, iar care pe de alta parte arata foarte bine. Mai mult decat atat, prezinta si grilaj de protectie pentru a nu intra in contact direct fie si accidental cu elementul de incalzire.

Elementul de incalzire cu infrarosu detine o intensitate redusa a luminii si ofera instantaneu caldura. Puteti regla intensitatea caldurii sau puteti porni ori opri aparatul folosind telecomanda din dotare. Durata de viata a elementului de incalzire este destul de lunga, depasind 6000 de ore. Caldura emisa este dispersata fara zgomot, iar parful nu este suflat ca in cazul unui ventilator. Astfel, devine un dispozitiv igienic si practic si pentru persoanele care se confrunta cu alergii sau cu astm.

VONROC PH503ACb este potrivit pentru suprafete de 10-12 mp si poate fi folosit cu incredere pe terase, foisoare, baldachine si asa mai departe. Dispune de toate elementele de siguranta de care are nevoie pentru o functionare optima.

Vonroc este un brand popular in domeniul proiectarii sculelor si uneltelor de calitate, avand o experienta in domeniu. Produsele sale sunt dezvoltate in Regatul tarilor de Jos de ingineri calificati ce respecta standardele de calitate si metotele de productie, fiind testate in prealabil, inainte de a fi lansate pe piata.

Modelul in discutie masoara 76.2 cm lungime, 19.5 cm inaltime si 20.2 cm latime, avand o greutate de 2.03 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, incalzitorul de terasa VONROC PH503AC poate fi o solutie eficienta la care puteti apela, produsul in discutie oferind o functionare optima, dar si sigura. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca i-a ajutat foarte mult in sezonul rece, eficienta acestuia fiind una foarte buna. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: VONROC PH503AC

9.5

Raport calitate-pret

9.5/10

Design

9.5/10

Mod de intretinere

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Siguranta in utilizare
  • 2 trepte de caldura
  • Telecomanda

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu